Retur

Politica de retur

În situația în care doriți să returnați un produs, noi vă returnăm suma plătită în totalitate. Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr.130/2000, cumpărătorul are dreptul sa notifice că renunță la cumpărare, fără penalități si fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. H FOR H SIBIU va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 7 zile lucrătoare de la data primirii produsului. Suma înapoiată nu include comisioanele aferente viramentului bancar, imputabile destinatarului, în situația în care acestea există. 

Condiții de acceptare retur produse:

  • Produsul să fie in aceeași stare în care a fost livrat, trebuie să aibă etichetele atașate, ambalajul original și documentele care l-au însoțit.

Adresa de returnare:

H FOR H SIBIU SRL

str. Avrig, nr. 4-8, ap. 8, Sibiu, cod poștal 550027 

Procedura de retur cuprinde câțiva pași simpli ce trebuie îndepliniți:

1. Contactează-ne pe contact.zenuri@gmail.com în termen de maximum 14 zile lucrătoare de la primirea comenzii tale cu următoarele date: numele, produsul ce dorești a fi returnat, dacă dorești - chiar dacă legea nu te obligă să faci asta - ne-am bucura să cunoaștem motivul returnării, adresa de la care doriți ridicarea coletului de către curier (Sameday) și data ridicării. 

2. Pregătiți coletul pentru transport, produsul în ambalajul original cu etichetele atașate și orice alt document (factura în original) sau produs cadou ați primit cu această comandă. 

3. Comandăm curier pentru ridicarea coletului de la dvs și vă informăm de îndată de acest lucru.

4. Predați coletul curierului și îi plătiți taxa de transport. 

5. Vă informăm de primirea coletului și, dacă totul este conform cerințelor exprimate în acest acord de retur, vă virăm contravaloarea produsului achiziționat de la noi în termen de maximum 7 zile lucrătoare. 

 DISCLAIMER

Ne străduim să prezentăm produsele cu precizie maximă, totuși este posibil ca fiecare produs sa aiba detaliile sale care sa nu fie mentionate in descriere. Vă încurajăm sa ne semnalați orice nevoie de informație relavantă la contact.zenuria@gmail.com