Livrare

LIVRARE

În România livrăm prin Sameday. Livrarea standard pe care o oferim este doar în aria de acoperire a Sameday și se supune următoarelor condiții:

  • În Sibiu - livrare gratuită, personal, indiferent de valoarea comenzii;
  • În țară: 22 lei, pentru comenzi mai mici de 300 lei;
  • Gratuită pentru comenzi mai mari de 300 lei în țară;
  • Dacă adresa dvs. este în afara ariei vă vom contacta pentru a stabili dacă doriți sa ridicați pachetul de la sediul Sameday dintr-o localitate apropiată (fără costuri suplimentare) sau optați pentru livrarea la adresă, cu un cost suplimentar pe care vi-l vom spune înainte da a expedia comanda, pentru a obține acordul dumneavoastră.

Internațional, prin Poșta Română la costurile aferente expedierii stabilite de aceasta. 

Livrarea produselor se face în 3 - 5 zile lucrătoare.

Politica de retunare a produselor

Aveţi dreptul să returnaţi produsele, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, în termen de 14 de zile de la primirea acestora.

Pentru aceasta trebuie însă să urmați pașii consemnați în politica noastră de retur și să ne contactați pe info@handmadeconceptstore.com (menționând numărul comenzii în cauză, numele dvs. și produsele pe care doriți să le returnați în cazul unui retur parțial).

Returnarea produselor se face doar prin curier. La orice retur, cheltuielile cu returnarea produselor sunt suportate de către cumpărător.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face în termen de 7 zile lucrătoare de la primirea produselor returnate, cu condiția ca acestea să nu fie deteriorate.